dijous, 15 d’octubre del 2015

La Identitat Digital: impacte en el procés educatiu i implicacions personals

Actualment a sorgit un nou model de comunicació: les xarxes socials, aquestes ens permeten conèixer noves persones o fets actuals, divertir-nos, comparir sensacions / moments o com hem dit establir comunicació amb qualsevol persona d'arreu del món.

Però tot i els avantatges que ens ofereixen  són segures? La majoria de persones  podrien afirmar que sí  ja que xarxes socials com Facebook et permeten regular qui pot visualitzar el teu perfil, però com hem observat en Takethislollipop la nostra infomació no està tan protegida com ens pensem.  Per això em d'ensenyar a fer un bon ús de les xarxes socials ja que tot el que penjem i mostrem de nosaltres, com per exemple: fotos de tot el que fem, gustos, aficions o ideologies, creen un automàticamnet una imatge nostra que segurament no es igual a la real i això ens pot afectar alhora d'anar a buscar feina o aconseguir qualsevol objectiu que ens proposem, ja que la nostra imatge és un ingredient fonemental. 

Per tant podriem concloure, que la identitat digital que projectem no ha de ser una copia exacta de la vida que vivim perquè posem en perill la nostra privacitat i ens privem que la gent ens coneixi sense jutjar-nos prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada